beats by dre cheap

RASKOL

RASKOL.

Nekako poglupa rijec...bar na prvi "pogled". Ali kad je stavis na pravo mijesto onda je valjda pametna. Danima vec razmisljam o sebi kao o stambenoj jedinici dvije razlicite zivotinje. Ne znam koje, nije ni bitno. Jedna je prisebna, razumna, popustljiva, blaga...a druga divlja, luda ko struja ( u negativnom smislu ), osorna, ratoborna...

Dok ovu prvu cinim sretnom, na samo njoj znane nacine, sam sebe bih na ranu privio. Bubreg bih izvadio samo da zatrazis. Za ovu drugu je dovoljna koja litra rakije, pogresna pjesma u pogresno vrijeme, drustvo koje bi prva trpila bez pogovora...i eto je. Posljedice njenog pojavljivanja se i te kako osjete. Cak ni ona prva ne moze zakrpiti sto ova druga podere.

Pa nesto kontam da ih raskolim. Da JA odaberem koja ce biti dominantna. U svakom slucaju, koja god da prevlada za stalno, druga umire, odlazi, trune ili sta vec. A sta onda ?!

Hocu li JA biti JA ako nema te druge ?! Cisto sumnjam. Dok sam ovo pisao skontah da necu ni pokusavati jer ipak...raskol je stvarno glupa rijec.

SVI SPECIJALCI 1991-1996 U BIH
http://bihspecijalci.blogger.ba
23/03/2012 16:27